Patient and Dentist

Je gaat toch ook jaarlijks naar de tandarts?
Waarom je bedrijf dan niet laten checken?
#HEALTHCHECK #QUICKSCAN

VRIJBLIJVEND CONTACT

 
Marketingplan en marketingadvies door Peppers & Co voor winkel en kmo

Een kritische blik op de huidige situatie van je organisatie.  Een plan om meer conversie en omzet te realiseren?  Iemand om je ideeën of problemen even mee af te toetsen? 

Onze expertise is gegarandeerd een meerwaarde voor je bedrijf!  

Laagdrempelig en concreet advies.  Direct toepasbaar mét effect!  Dat is waar we als no-nonsense coaches / adviseurs / bedrijfsexperts voor staan.  

Geprikkeld om meer te weten over onze mogelijke aanpak in jouw bedrijf?  Contacteer ons vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek!

WE COACHEN BEDRIJVEN EN ORGANISATIES NAAR GROEI

 
OVER ONS

We zijn gepassioneerde coaches die meedenken met onze klanten/ondernemers.  Gedreven en rechtuit.  Kritisch en constant op zoek naar hoe het (nog) beter kan.  Onze drive?  Het dagelijks observeren van bedrijven die mooie kansen laten liggen.  Benieuwd hoe jij extra kan scoren?  Neem vrijblijvend contact!

Els Demey, marketingadvies coach en klankbord voor winkelier en KMO manager

ELS DEMEY

 

 

Gebeten door retail en ondernemen.  Constant inspelend op de consumententrends, adviseert zij met een creatieve en innovatieve knipoog. Zo helpt ze om van je zaak of merk een succes te maken.

  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Pinterest - White Circle
Jody Duyck, marketingadvies coach en klankbord voor winkelier en KMO manager

JODY DUYCK


 

 

Jody Duyck is hands-on bedrijfsexpert en inspirator. Hij begeleidt ondernemers naar een future proof organisatie.   Altijd vertrekkend vanuit de doelgroep, adviseert hij gedurfd en weet hij ideeën en trends te vertalen naar concrete, direct toepasbare acties in elk bedrijf.

  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Pinterest - White Circle
 
ONZE KLANTEN

We zijn trots onze aanpak te mogen en kunnen toepassen in heel diverse sectoren en bedrijven, zowel in een B2C als B2B omgeving. Peppers & Co werkt evengoed voor starters als voor ondernemers die al heel wat jaren actief zijn. Voor productiebedrijven, groothandels, online en/of offline winkels, dienstenbedrijven en andere organisaties.

Benieuwd naar meer?  Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek!

 
CONTACT

Een vraag, een suggestie?  Contacteer ons!

Bedankt voor je bericht