3 tips om snel vooruit te raken met je zaakJe bent net gestart op je nieuwe job en vraagt je af hoe je snel vooruit kan komen? We geven je hierna wat tips. Geen rocket science, maar wel super belangrijk omdat ze een grote impact hebben.

1. Leer van buitenstaanders. Nieuwe werknemers, interims of werkstudenten: je kan er ongelofelijk veel van leren. Ze hebben immers een andere kijk op je zaak. Een ander, breder perspectief, frisse en nieuwe ideeën. Durf er naar te vragen en maak tijd om met je stagiairs en/of nieuwe medewerkers te praten. Echt te praten.

2. Waardeer feedback Feedback wordt veelal aanzien als kritiek. Maar eindelijk moet je het bekijken als een geschenk. Het is een opportuniteit die je moet grijpen om er beter door te worden. Luister, absorbeer en reageer gepast op feedback zodat het je helpt groeien.

3. Know your consumer. Iedereen denkt te weten wie zijn klanten zijn. Maar dagelijks merken we dat dit niet zo is. Van zodra we detail vragen stellen over de klanten, valt bijna elke zaakvoerder door de mand. Bij Peppers & Co starten we altijd vanuit de klant. Hoe gedraagt hij zich, waarom stelt hij bepaalde vragen, waarom doet hij wat hij doet? Via workshops en observatie kan je de verschillende klantentypes goed in beeld brengen. En laat dit net de start zijn van een geslaagde marketing strategie.

Wacht niet te lang en pas deze tips meteen toe. Start vandaag nog! Succes!

#Tipsvoorjezaak

Recente berichten
Volg ons
 • Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon
 • Grey Twitter Icon
 • Grey Twitter Icon
 • Grey LinkedIn Icon
 • Grey LinkedIn Icon
 • Grey Google+ Icon
 • Grey Pinterest Icon

Peppers&Co bv

Wakkenstraat 37

8720 Markegem, België
BE0824.147.038

Algemene Voorwaarden
Privacy Statement

Telefoon

Els: +32 495 43 88 93

Jody: +32 497 251 751


 

Email peppers & co marketingadviseurs
 • Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon
 • Grey Twitter Icon
 • Grey Twitter Icon
 • Grey LinkedIn Icon
 • Grey Pinterest Icon
Peppers & Co is gecertifieerd dienstverlener KMO-portefeuille
logo_cheque_entreprises-sans-fond.png

© 2010-21 by Peppers&Co