Dring het aantal retours terug door scan apps in je webshop


Het aantal retours blijft een heikel punt bij menig webshop. Zeker bij schoenen en kleding blijft het lastig om meteen de juiste maat te bestellen. De meeste webshops werken met tabellen, waarbij je diverse metingen moet doen. Omslachtig, tijdrovend en meestal niet altijd even precies. Vandaar dat meer en meer apps gelanceerd worden om snel en gemakkelijk je maat te weten te komen. Zo bijvoorbeeld 3Daboutme, dat een 3D-model maakt van je voet op basis van je voetafdruk. Of Virtusize dat het mogelijk maakt om het gewenste kledingstuk te vergelijken met iets wat je al hebt. Apps om te overwegen indien je te veel retours te verwerken krijgt!


#scanapps #retours #misfit #fitting #juistemaat #3Dbodyscan #retoursterugdringen #verkeerdemaat

Recente berichten
Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Pinterest Icon