Wordt jouw volgende werknemer een robot?Overal zie je ze opduiken: robots! Ook binnen de retail worden ze meer en meer ingezet. Dit merkten we ook tijdens ons bezoek aan EuroShop, de alom bekende retailbeurs.

Iets voor jou?

Misschien dacht je er zelf al over na om een robot als nieuwe medewerker aan te schaffen. Je kan er heel wat taken aan toevertrouwen. Zij kunnen je klanten onthalen en wegwijs maken in je winkel. Je kan hen ook info laten geven over producten, in om het even welke taal. De koppeling met jouw stockbeheer zorgt ervoor dat hun info steeds up to date is. Of je kan hen gewoon een kop koffie laten zetten.

Toekomstmuziek?

Verschillende retailers maken intussen gebruik van robots of zijn alvast volop aan het experimenteren. Zo testte Carrefour een samenwerking met de gekende robot Pepper en wil Domino's pizza's laten afleveren door robots. We komen ze dus sneller tegen dan gedacht.

Jouw glimlach

Maar laat ons eerlijk zijn: de glimlach en het persoonlijke gesprek van jou als zaakvoerder met je klanten, die relatie waar je al jaren en bouwt, is en blijft onmisbaar en voorlopig onvervangbaar. Maar we blijven op onze hoede!

#retail #robot #robots #retailrobot #marketing #innovatie #medewerker #personeel

Recente berichten
Volg ons
 • Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon
 • Grey Twitter Icon
 • Grey Twitter Icon
 • Grey LinkedIn Icon
 • Grey LinkedIn Icon
 • Grey Google+ Icon
 • Grey Pinterest Icon

Peppers&Co bv

Wakkenstraat 37

8720 Markegem, België
BE0824.147.038

Algemene Voorwaarden
Privacy Statement

Telefoon

Els: +32 495 43 88 93

Jody: +32 497 251 751


 

Email peppers & co marketingadviseurs
 • Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon
 • Grey Twitter Icon
 • Grey Twitter Icon
 • Grey LinkedIn Icon
 • Grey Pinterest Icon
Peppers & Co is gecertifieerd dienstverlener KMO-portefeuille
logo_cheque_entreprises-sans-fond.png

© 2010-21 by Peppers&Co