Adidas maakt custom sweaters instore


In de huidige fashion industrie heeft men twee grote uitdagingen. Enerzijds moet men kleding ontwerpen die goed doorverkoopt. Anderzijds wil men ontworpen kledij zo snel mogelijk in de winkels. Met een pop-up store lost Adidas beide uitdaging op. In Berlin openende ze 'Knit for You'. Een concept store waar shoppers hun eigen sweater kunnen ontwerpen en 4u later kunnen ophalen. In die tijd wordt de sweater op maat geproduceerd in merino wol. Het betreft een test project, gesteund door de Duitse overheid, maar toch tel je 200 EUR neer voor een op maat gemaakte pull. Benieuwd of dit een nieuw tijdperk van productie inluidt.#adidas #knitforyou #berlinconceptstore #fashionproducedinstore #innovation #marketing #trending #popupconceptstore

Recente berichten
Volg ons
 • Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon
 • Grey Twitter Icon
 • Grey Twitter Icon
 • Grey LinkedIn Icon
 • Grey LinkedIn Icon
 • Grey Google+ Icon
 • Grey Pinterest Icon

Peppers&Co bv

Wakkenstraat 37

8720 Markegem, België
BE0824.147.038

Algemene Voorwaarden
Privacy Statement

Telefoon

Els: +32 495 43 88 93

Jody: +32 497 251 751


 

Email peppers & co marketingadviseurs
 • Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon
 • Grey Twitter Icon
 • Grey Twitter Icon
 • Grey LinkedIn Icon
 • Grey Pinterest Icon
Peppers & Co is gecertifieerd dienstverlener KMO-portefeuille
logo_cheque_entreprises-sans-fond.png

© 2010-21 by Peppers&Co