De 3 functies van de winkel


Als we de vele berichten lezen over e-commerce, fysieke winkels, omnichannel en andere hot topics zouden we het bijna vergeten. Maar eindelijk heeft een winkel 3 eenvoudige functies. Ze dienen om mensen te verleiden, ze daarna te converteren in klanten (kooptransactie) en nadien te zorgen dat ze herhaalaankopen doen (klantentrouw). In het Engels samengevat: recruitment, transaction en retention.

Dat alles in sneltempo verandert is intussen duidelijk. In de toekomst gaat het minder en minder over de 'transactie' in winkels, maar des te meer over 'rekrutering' en 'retention'. In onze spreeksessies over 'De winkel van de toekomst' en tijdens onze laatste retailsafari in London hadden we het daarom niet toevallig over winkels als... -Places to learn -Places to test -Places to be -Places to connect -Places to meet -Places to communicate En wat is de hoofdfunctie van jullie zaak? Zijn jullie al klaar voor de toekomst? Een nieuw jaar is gestart, een mooi moment om goede voornemens te nemen! Start!

#storeofthefuture #functiesvaneenwinkel #retail #retailtrends #retailsafari #spreeksessie #speaker #marketing #lureconsumers #retention #newretail #futureproof #wefutureproofyourbusiness #peppersco

Recente berichten
Volg ons
 • Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon
 • Grey Twitter Icon
 • Grey Twitter Icon
 • Grey LinkedIn Icon
 • Grey LinkedIn Icon
 • Grey Google+ Icon
 • Grey Pinterest Icon

Peppers&Co bv

Wakkenstraat 37

8720 Markegem, België
BE0824.147.038

Algemene Voorwaarden
Privacy Statement

Telefoon

Els: +32 495 43 88 93

Jody: +32 497 251 751


 

Email peppers & co marketingadviseurs
 • Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon
 • Grey Twitter Icon
 • Grey Twitter Icon
 • Grey LinkedIn Icon
 • Grey Pinterest Icon
Peppers & Co is gecertifieerd dienstverlener KMO-portefeuille
logo_cheque_entreprises-sans-fond.png

© 2010-21 by Peppers&Co