top of page

Diensten

02. Adviesraad - klankbord

Een regelmatig klankbord op eigen tempo

Als bedrijfsleider sta je er vaak alleen voor.  Met een adviesraad haal je ervaring in huis.  Een raad van experten bij wie je ideeën kan aftoetsen of aan wie je uitdagingen kan voorleggen.

 

De installatie van een adviesraad verplicht je als ondernemer om op vaste tijdstippen stil te staan bij je strategie.   Het doet je even afstand nemen van het operationele.  Daarnaast krijg je toegang tot de ruime ervaring en expertise van de specialisten binnen je raad.  Een raad van advies is het perfecte klankbord die je ideeën en plannen eerlijk, oprecht en kritisch zal beoordelen.

Ben je op zoek naar een klankbord maar vind je een panel van meerdere experten een stap te ver?  Ook op individuele basis én op jouw afroep komen we graag langs voor één of meerdere klankbordgesprekken.

 48 Jaar gecumuleerde ervaring

Vraag een offerte aan

Lijken één of meerdere van onze Peppers & co diensten een meerwaarde voor je bedrijf?  Aarzel niet en vraag meteen een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.  Dan merk je meteen of het klikt en wat we concreet voor jou kunnen betekenen.

bottom of page