top of page

Diensten

01. Healthcheck - Quick Scan - Audit

Een healthcheck van je organisatie of van één of meerdere afdelingen

Peppers & Co ontwikkelde met de healthcheck een auditmethode om snel en eenvoudig een klaar beeld te krijgen van de gezondheid van je bedrijf.  Op diverse vlakken (communicatie / marktpositie / financieel / personeel /organisatie/...) scoren we de huidige situatie in jouw onderneming.

 

Wil je een volledige healthcheck? Of eerder een screening van een onderdeel?  In beide gevallen krijg je direct concreet advies over wat beter kan en hoe je het kan aanpakken.

Healthcheck communicatie

Communiceer jij op de juiste en meest efficiënte manier naar jouw doelgroepen?  Of is jouw aanpak heel gelijkaardig aan die van je collega?  Hoeveel brengt jouw communicatie op?  Welk boodschappen breng je?

Een communicatie audit brengt veel aan het licht en laat je toe om meer rendement te halen uit je communicatie inspanningen.  Waar wacht je nog op?  Vraag snel een offerte aan!

Healthcheck marktpositie

Hoe sta je met je bedrijf gepositioneerd op de markt?  Ben je nog steeds relevant of is er nood aan bijsturing?

Een audit van je marktpositie zet jouw onderneming tegenover concurrenten, markttrends en klantenwensen.  Zo krijg je een goed beeld van waar jij staat en waar er opportuniteiten zijn.  Vraag snel een offerte aan!

Healthcheck financieel

Hoe scoort je bedrijf op financieel vlak?  Hoe zit het met je vorderingen, cashflow en andere financiële ratio's? Liggen er quick wins voor het grijpen?  Laat je bedrijf scoren met een financiële scan en je ziet meteen hoe goed je bezig bent op financieel vlak.  Vraag snel een offerte aan!

Healthcheck personeel

Een kijk op je personeel van buitenaf? Hoe kan je hen blijvend motiveren en je team perfect op elkaar afstemmen?   Vraag snel een offerte aan!

Healthcheck workflow

Soms doe je jaren dingen op eenzelfde manier en met dezelfde flow.  Misschien zijn hier optimalisaties mogelijk met onmiddelijke opbrengst.  Met de organisatie audit gaan we na wat eventueel efficiënter kan.  Vraag snel een offerte aan!

 48 Jaar gecumuleerde ervaring

Vraag een offerte aan

Lijken één of meerdere van onze Peppers & co diensten een meerwaarde voor je bedrijf?  Aarzel niet en vraag meteen een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.  Dan merk je meteen of het klikt en wat we concreet voor jou kunnen betekenen!

bottom of page