top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPeppers & Co

5 redenen om tablets te integreren in je winkel


Tablets zorgen voor een revolutie binnen de instore beleving. Veel retailers integreerden deze technologie al in hun winkels en beseffen dat ze de klantbeleving naar een nieuw niveau brengen. We geven 5 manieren om tablets meerwaarde te creëren via tablets.


  1. Digital Signage –Kleine en grotere winkels gebruiken wereldwijd tablets voor digital signage. Ze worden ingezet bij winkelplannen of om promoties te communiceren. We zien ook vaak dat ze gebruikt worden om reclame boodschappen van partners over te brengen.

  2. In Store Cataloog – Tablet kiosks bieden de mogelijkheid om producten die niet aanwezig zijn in de winkel, toch te kopen op de online shop. Dit systeem verhoogt de omzet en verhindert het aantal niet-verkopen. Via dergelijke tool maak je het de shopper ook gemakkelijk om bepaalde producten binnen je assortiment te vergelijken of om meer info te verkrijgen over (het gebruik van) een bepaald product.

  3. Shopper feedback – Je shoppers kennen en weten wat ze willen is cruciaal om succesvol te zijn. Instore tablets zijn een uitstekende manier om dit te weten te komen. Ze geven je snel en eenvoudig informatie over het gedrag van de consument in je winkels.

  4. Interactieve Spiegels – Interactieve spiegels maken het de shoppers nog gemakkelijker om te zien met welk kleur ze 'staan' en met welk niet. Het laat hen daarenboven ook toe om foto's te nemen tijdens het passen en deze instant te 'sharen' met hun vriendengroep. Op die manier krijgen ze meteen reacties en tips van hun sociale netwerk, die hen helpt om een beslissing te nemen.

  5. Point of Sale – Tablets bij de kassa zien we al een tijdje massaal toenemen. Je kan er niet enkel je kassa mee beheren, maar evenzeer klantenkaarten aan koppelen, klantenprofielen oproepen en aanpassen en je volledige stock consulteren. Kunnen je hiermee helpen? Contacteer ons vrijblijvend!

Commentaires


bottom of page