top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPeppers & Co

Gezonde fastfoodketens Leon op SchipholMeer en meer kopers zijn op zoek naar een snelle hap die toch gezond en lekker is. Liever geen fastfood dus. Want het woord fastfood doet ons spontaan denken aan snel, goedkoop en lekker vettig... De Britse fastfoodketen Leon bewijst al jaren dat het ook anders kan. Leon staat voor 'Naturelle fast food', waarmee ze focussen op 3 zaken: -Lekker gerechten met lokale producten -Snel -Betaalbaar In grote lijnen dezelfde insteken als de klassieke fastfood giganten, met dit heel belangrijke verschil dat het ook gezond is. Daarmee onderscheid Leon zich al jaren en dit blijkt aan te slaan. Na de 35 Britse vestigingen, opent er nu ook een Leon in Schiphol. En er zijn plannen om nog meer Leon's te openen in binnen en buitenland.

Comentarios


bottom of page