top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPeppers & Co

Benut de beschikbare subsidies


Wist je dat elk Vlaams bedrijf recht heeft op een aantal subsidies van de Vlaamse Overheid? Deze subsidies zijn telkens geldig per kalenderjaar en worden op 'nul' gezet op 1 januari. Dit wil zeggen dat niet gebruikte subsidies per 31/12 telkens vervallen.


Hoeveel bedraagt de subsidie? Kleine ondernemingen genieten 40% subsidie, middelgrote 30% met een maximum van respectievelijk 10.000 en 15.000 EUR per kalenderjaar. Een mooi bedrag, waar je al veel advies kunt voor inwinnen. Twijfel niet en contacteer ons voor meer info. Want vanaf oktober/november waren de voorziene subsidies de voorbije jaren telkens opgebruikt/uitgedeeld! Waarvoor kan je de subsidies gebruiken? Je kan de subsidies o.a. gebruiken voor het inwinnen van advies. Het advies moet zorgen voor een verbetering van het bedrijfsfunctioneren en/of bijdragen tot de groei van de onderneming. Denk aan een strategisch plan, een doorlichting of andere commerciële adviezen die de toekomst van het bedrijf verzekeren. Diensten waar we mooie referenties in kunnen voorleggen en waarvoor we al meer dan 6 jaar erkend zijn als officieel dienstverlener. Interesse? Overweeg je advies in te winnen of een klankbord met 'second opinion' in te schakelen? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek! PS: Is je bedrijf gevestestigd in Wallonie? Ook in het Waalse gewest geniet je van subsidies, waarvoor Peppers & co erkend is. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.


Comments


bottom of page