top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPeppers & Co

Target Millenials met 'Wereldse Keuken'


Als we 'foodinspiration.nl' mogen geloven is de food trend voor 2017 deze van de "New Nomadic Cuisine". Zijn Gen Y'ers een belangrijke doelgroep van je food concept, dan hou je er best rekening mee. Jongeren geboren tussen 1980 en '95 tellen minder calorieën dan andere generaties. Ze hechten meer belang aan de kwaliteit van hun eten. Maar ook smaak en ethiek spelen een steeds grotere rol. Voeg daar een grote drang om te reizen aan toe en je hebt de ingrediënten van de nieuwe "Wereldse Nomadische Keuken".


Gedurfde combinaties, nieuwe ingrediënten en bereidingswijzen. Overgiet alles met een sausje ethiek en je bent goed op weg binnen de wereld nomadische keuken. Onder andere Nopi in London sloeg al deze weg in en kan gezien worden als één van de voortrekkers. Stichter Ottolenghi streeft er niet enkel naar om één van de beste bistro's in London te worden, hij combineert bovendien Midden-Oosterse en Aziatische invloeden in zijn gerechten. Iets wat duidelijk gesmaakt wordt in het hippe London. We gingen er alvast proeven tijdens onze laatste London retail safari! En 't heeft gesmaakt!

Comments


bottom of page