Zijn jouw medewerkers echt productief?


Getting things done! Daar gaat het over, of tenminste, daarover zou het moeten gaan... Je medewerkers werken. Dat staat vast. Maar er is een wel heel grote kans dat ze er niet voldoende toe komen om hun echte werk te doen. Uit een jaarlijkse studie van AtTask blijkt dat slechts 45% van de werktijd besteed wordt aan de echte job. Dit betekent dat meer dan de helft van de werkuren besteedt worden aan andere zaken. De e-mail box beheren blijkt één van de grote boosdoeners, samen met andere verplichte administratieve taken, niet in het minst onproductieve 'meetings'. Maar ook interne conflicten blijken een grote slokop. Medewerkers worden er door afgeleid, zijn minder gemotiveerd en verliezen er letterlijk heel veel tijd mee. Tot slot valt op dat ook het management aan de oorzaak ligt van tijdsverlies. Te weinig interne communicatie, geen duidelijke prioriteitenlijsten en teveel koks in de keuken. Wat ga jij er aan doen?


#gettingthingsdone #timemanagement #tijdverliesdoorwerknemers #efficientie #internecommunicatie #prioriteiten #conflictenophetwerk

Peppers&Co bv

Wakkenstraat 37

8720 Markegem, België
BE0824.147.038

Algemene Voorwaarden
Privacy Statement

Telefoon

Els: +32 495 43 88 93

Jody: +32 497 251 751


 

Email peppers & co marketingadviseurs
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Pinterest Icon
Peppers & Co is gecertifieerd dienstverlener KMO-portefeuille
logo_cheque_entreprises-sans-fond.png

© 2010-20 by Peppers&Co