top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPeppers & Co

Zo zorg je voor een gezonde werk privé balansMei is traditioneel de maand van de verlengde weekends. Veelal betekent dit echter dat er op de werkdagen extra werk verzet dient te worden. En meer en meer mensen staan daarbij al eens stil bij de werk-privé balans. Elke persoon ervaart die balans op een andere manier. Maar vaak is het stof tot discussie. Waar trek jij de grens?

De volgende tips helpen je om de balans te bewaken: - Ga efficiënt met je tijd om (zie eerder artikel ivm time management) - Stel grenzen en zeg nee - Neem tijd voor jezelf

- Sport over de middag, de namiddag zal productiever verlopen! - Focus en doe niet té veel verschillende zaken - Zoek sociale steun (thuis en op het werk)

Vind je het lastig om de juiste balans te vinden? Durf het te bespreken met je collega's, managers en huisgenoten. Kijk samen wat er voor jou nodig is om je beter te voelen. Zowel op het werk als privé.

Comments


bottom of page