Winkel als 'place to learn' is trending


Hoe zal de winkel van de toekomst er uitzien? Een vraag die ons veel wordt gesteld. Het antwoord in niet éénduidig. Ook in de toekomst zullen veel verschillende strategieën naar succes leiden. We durven echter aannemen dat de winkel als 'place to learn' er zeker eentje zal zijn die hoge toppen zal scheren. Nooit eerder werden zoveel opleidingen en cursussen gevolgd. Nooit was er zoveel vraag om bij te leren. Van snijcursussen, kookworkshops en wijn thema-avonden over breien, creatief met bloemen tot 'hoe-vervang-ik-mijn-fietsband'.


De functie van de winkel is aan het veranderen. Van 'kleinhandel' naar plek om te 'hangen', plek om te 'testen' en zeker ook een plek om te 'leren'. Apple begon er jaren terug al mee en installeerde zijn 'Genius bar'. Een plek waar je vragen kon stellen aan productexperten. Anno 2017 geven ze regelmatig workshops instore waar je alles leert over de toestellen en software. Maar ook kleine zelfstandigen kunnen uitstekend op deze trend inspelen! Organiseer een éénmalige workshop of spreid de cursus over verschillende momenten. Tijdens onze retailtrips bezoeken we tal van 'future proof' concepten. Interesse? Meer over onze volgende studiereis vind je hier. Zelf voorbeelden? Deel ze met ons!

#winkelvandetoekomst #storeofthefuture #placetolearn #winkelalsleerplek #shopasplacetolearn

Peppers&Co bv

Wakkenstraat 37

8720 Markegem, België
BE0824.147.038

Algemene Voorwaarden
Privacy Statement

Telefoon

Els: +32 495 43 88 93

Jody: +32 497 251 751


 

Email peppers & co marketingadviseurs
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Pinterest Icon
Peppers & Co is gecertifieerd dienstverlener KMO-portefeuille
logo_cheque_entreprises-sans-fond.png

© 2010-20 by Peppers&Co