Samsung werkt samen met WeWork (coworking) om technische support te verbeteren


Apple biedt zijn klanten al langer een aangename manier van dienstverlening met hun Genius Bars. Plekken, achter in hun winkels, waar klanten one-on-one gesprekken kunnen hebben met experts over hun vragen. In de Samsung flagship stores is het net iets minder aangenaam en daar wil het merk nu iets aan doen. Samen met WeWork, een coworking keten, gaan ze drie testlocaties opzetten, waar ze hun klanten technische support bieden. In de Samsung test centers zal je terwijl je wacht gewoon kunnen werken in een WeWork ‘space’. Even je mails checken of gewoon wat werk verrichten dus. Bovendien worden de ‘Samsung’ werkplekken geupgraded met extra comfortabele stoelen. Benieuwd als ze erin zullen slagen eenzelfde service niveau te bieden als hun grote concurrent!


#service #samsung #applestore #coworking #wework #wachtrij #nietwachten #aangenaam #gemak

Peppers&Co bv

Wakkenstraat 37

8720 Markegem, België
BE0824.147.038

Algemene Voorwaarden
Privacy Statement

Telefoon

Els: +32 495 43 88 93

Jody: +32 497 251 751


 

Email peppers & co marketingadviseurs
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Pinterest Icon
Peppers & Co is gecertifieerd dienstverlener KMO-portefeuille
logo_cheque_entreprises-sans-fond.png

© 2010-20 by Peppers&Co