top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPeppers & Co

Samsung werkt samen met WeWork (coworking) om technische support te verbeteren


Apple biedt zijn klanten al langer een aangename manier van dienstverlening met hun Genius Bars. Plekken, achter in hun winkels, waar klanten one-on-one gesprekken kunnen hebben met experts over hun vragen. In de Samsung flagship stores is het net iets minder aangenaam en daar wil het merk nu iets aan doen. Samen met WeWork, een coworking keten, gaan ze drie testlocaties opzetten, waar ze hun klanten technische support bieden. In de Samsung test centers zal je terwijl je wacht gewoon kunnen werken in een WeWork ‘space’. Even je mails checken of gewoon wat werk verrichten dus. Bovendien worden de ‘Samsung’ werkplekken geupgraded met extra comfortabele stoelen. Benieuwd als ze erin zullen slagen eenzelfde service niveau te bieden als hun grote concurrent!


コメント


bottom of page