top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPeppers & Co

Super korting op Nutella zorgt voor frustratie in Frankrijk


Intermarché maakte van de soldenperiode in Frankrijk gebruik om met een stunt uit te pakken. Om klanten te lokken, die hopelijk meer kopen dan enkel promo producten, lieten ze de prijs van een pot Nutella dalen van 4,5 EUR tot 1,5 EUR. Een korting van 70%. Van een stunt gesproken… De reacties bleven niet uit. De potten waren in een mum van tijd weg uit de rekken, waar klanten ten koste van bijna alles, hun pot probeerden te bemachtigen. Vele klanten zijn geshockeerd door wat ze meemaakten. Op het net circuleren her en der filmpjes van de ‘bagarre Nutella’. En ook de sociale media staan vol met klachten. We vrezen dat de meerverkoop is uitgebleven... Intermarché zal twee maal nadenken vooraleer ze nogmaals een topproduct aan 70% korting aanbieden. Reportage (FR) FRANCE 2


Kommentit


bottom of page