Tailor Trucks, maatpak aan je voordeur


Een pak kopen is voor de meeste mannen geen favoriete tijdverdrijf. Verschillende winkels of toch minstens verschillende modellen passen. Kleuren overwegen en dan... het inkorten en aanpassen op maat... Diverse kledingmakers bieden de service om thuis (of op kantoor) te komen. Ze nemen je maat, gaan samen met je door de staalkaarten en maken nadien in hun atelier je pak. 'Tailor Trucks' gaat nog net een stapje verder. Ze brengen niet enkel stalen mee, maar komen met een volledige boetiek op wielen met diverse pakken én accessoires. Net als hun collega's gaan ze met de verzamelde gegevens aan de slag. In hun ateliers in Marokko en Portugal laten ze alles fabriceren, waardoor alles heel betaalbaar en concurrentieel blijft. Nadien worden de maatpakken opgestuurd naar de klant. Interesse? Je vindt dergelijke trucks momenteel in en rond de belangrijkste steden in Nederland en Parijs. Een leuke, succesvolle case van hoe je het verschil maakt door het je klanten gemakkelijker te maken.


#maatwerk #gemak #convenience #ecommerce #onlineshopping #thuisshoppen #thuislevering #fashion #mobilestore #winkelopwielen

Peppers&Co bv

Wakkenstraat 37

8720 Markegem, België
BE0824.147.038

Algemene Voorwaarden
Privacy Statement

Telefoon

Els: +32 495 43 88 93

Jody: +32 497 251 751


 

Email peppers & co marketingadviseurs
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Pinterest Icon
Peppers & Co is gecertifieerd dienstverlener KMO-portefeuille
logo_cheque_entreprises-sans-fond.png

© 2010-20 by Peppers&Co