top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPeppers & Co

De winkel als 3D advertentie


Hoe zien we de winkel van de toekomst? Eén van de toepassingen die we meer en meer zien opduiken is de winkel als communicatie medium. Een plaats om te communiceren over je merk of webshop met als doelen het verhogen van de naambekendheid, het vertrouwen en realiseren van conversie naar verkoop. De winkel als 3D advertentie dus. Die een plaatste krijgt in de media mix. Het stijgend aantal web ondernemers ervaart immers dat men niet spontaan voorbij komt in een webshop. Dit in tegenstelling tot een fysieke winkel op een A-locatie. Vandaar dat vele pure onliners (bv. Amazon, Zalando en Coolblue), regelmatig fysieke winkels inzetten als communicatie tool.


Fysieke winkels zorgen voor zichtbaarhei én geven bovendien meer vertrouwen bij de consument. De online verkoopcijfers in regio's waar fysieke winkels opduiken spreken boekdelen! Meer over 'De winkel van de toekomst'? Boek ons als spreker op je volgende event!

Comments


bottom of page