De winkel als 3D advertentie


Hoe zien we de winkel van de toekomst? Eén van de toepassingen die we meer en meer zien opduiken is de winkel als communicatie medium. Een plaats om te communiceren over je merk of webshop met als doelen het verhogen van de naambekendheid, het vertrouwen en realiseren van conversie naar verkoop. De winkel als 3D advertentie dus. Die een plaatste krijgt in de media mix. Het stijgend aantal web ondernemers ervaart immers dat men niet spontaan voorbij komt in een webshop. Dit in tegenstelling tot een fysieke winkel op een A-locatie. Vandaar dat vele pure onliners (bv. Amazon, Zalando en Coolblue), regelmatig fysieke winkels inzetten als communicatie tool.


Fysieke winkels zorgen voor zichtbaarhei én geven bovendien meer vertrouwen bij de consument. De online verkoopcijfers in regio's waar fysieke winkels opduiken spreken boekdelen! Meer over 'De winkel van de toekomst'? Boek ons als spreker op je volgende event!

#winkelvandetoekomst #Storeofthefuture #amazon #fysiekewinkels #placetocommunicate #winkelalsreclamebord #winkelalsadvertentie #conversie #vertrouwen #naambekendheid #passage

Peppers&Co bv

Wakkenstraat 37

8720 Markegem, België
BE0824.147.038

Algemene Voorwaarden
Privacy Statement

Telefoon

Els: +32 495 43 88 93

Jody: +32 497 251 751


 

Email peppers & co marketingadviseurs
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Pinterest Icon
Peppers & Co is gecertifieerd dienstverlener KMO-portefeuille
logo_cheque_entreprises-sans-fond.png

© 2010-20 by Peppers&Co