top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPeppers & Co

Lush opent eerst Naked store in Milaan


Consumenten kopen bewuster. Ook en vooral wat nodeloze, plastic verpakkingen betreft. Het Britse cosmetica merk Lush opende daarom op 1 juni zijn eerste Naked Store in Milaan. Een volledig verpakkingsvrije winkel, waarmee ze inspelen op de duurzaamheids- en eco-trend. Met dit initiatief wil het merk zijn ecologische voetafdruk verder verkleinen en een eerste belangrijke stap zetten naar een platic-vrije toekomst. Om de eco boodschap kracht bij te zetten, lanceren ze in de winkel ook een nieuw product: 'The Turtle Jelly Bomb'. Een nieuwe bad zeep die 'oceaanvriendelijk' is. Hoe kan het ook anders: gelanceerd op 8 juni, World Oceans Day. Eco doet verkopen. Al hebben wij de indruk dat ze met dit initiatief vooral kwatongen proactief willen counteren... Zeep staat immers niet bekend als het meest milieu vriendelijke product... Hét verkoopsargument bij Lush blijft uiteraard de product- en communicatiestijl die vooral bij jongeren super populair is. Meer hierover in een vorige blogpost: Het succes van Lush verklaard.


Commenti


bottom of page