top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPeppers & Co

Gratis sport in het loonpakket van je werknemers


We hebben het alsmaar drukker. Het is dan ook heel moeilijk tijd te vinden om te bewegen en te sporten. Zeker tijdens de werkweek. Sommige werkgevers erkennen het probleem en zien er een opportuniteit in om hun medewerkers extra te motiveren en alternatief te belonen.


We vonden bedrijven die gratis fitness abonnementen aanbieden, sport en beweeg workshops opzetten of zelfs een volledige looppiste aanleggen op het dak van het bedrijf. Waarom doen ze dat? Omdat het werkt! Bewegen en sporten heeft een positieve invloed op de professionele prestaties. Mensen die regelmatig actief zijn, bijvoorbeeld voor het werk of over de middag, werken efficiënter en met meer focus. En dit leidt rechtstreeks tot betere resultaten. Bovendien worden dergelijke 'perks' of voordelen duidelijke geapprecieerd door werknemers, waardoor ze trouw blijven aan een werkgever en met meer drive en goesting komen werken. Benieuwd hoe je dit inzicht in jouw organisatie ingang kan doen vinden? Ga mee op inspiratietrip naar London. We trekken al joggend door deze wereldstad op zoek naar voorbeelden van bedrijven waar werknemers succesvol aangemoedigd worden om meer te bewegen. Ontdek meer over dit topic, tijdens onze inspiratietrip naar London op 27&28 september 2018

Comments


bottom of page