top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPeppers & Co

5 signalen die aangeven dat je moet herbronnenVeel bedrijven (of hun managers) herbronnen veel te weinig. Ze worden in de loop van (succesvolle) jaren in slaap gewiegd en overslapen zich. Inderdaad, we merken te veel dat we als coaches pas (te) laat worden ingeschakeld. Daarom probeerden we even een aantal scenario's naar voor te schuiven dat het tijd is om te herbronnen. Ook al gaat het nog (relatief) goed met het bedrijf.

  1. Vroeger was je marktleider, maar stilaan krijg je meer concurrentie. Concurrenten halen je in en slagen er meer en meer in om je werkwijze te evenaren.

  2. De groei vertraagd, de telefoon rinkelt minder vaak en sales gaan achteruit

  3. Je gesprekspartners lijken aan andere dingen te denken terwijl je tegen hen praat. Je hebt het gevoel niet meer op dezelfde golflengte te zitten.

  4. Klanten vallen weg, de doelmarkt wordt kleiner

  5. Je wordt niet (meer) gevraagd op het seminar, door de pers of op de jaarlijkse awarduitreiking. Laat staan dat je genomineerd zal worden voor onderneming van het jaar.

Komt minstens één van deze zaken je bekend voor?

Tijd om je bedrijf te herdenken! DRINGEND!

Hercreer je waarde

Herdenk klantentrouw en relevantie

Maak werk van een nieuwe strategie, inspelend op nieuwe opportuniteiten. Start vandaag nog! Contacteer ons alvast voor een vrijblijvend gesprek.

Comments


bottom of page