top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPeppers & Co

Geen tijd


Klanten hebben minder en minder tijd. Of ze willen minder en minder tijd besteden/verspillen aan het kopen op zich. Hoe ga jij daar mee om en wat kan je doen? Het nieuwe normaal: Extreem gemak We zijn veel gewoon en verwachten dat het geen enkele moeite kost om iets te kopen. Parking zoeken, openingstijden respecteren... het zijn zaken die we minder en minder moeten doen door de opkomst van e-shopping. Maar ook daar maakt men het ons nog gemakkelijker. Denk abonnementssystemen zoals HelloFresh of Outfittery die op regelmatige tijdstippen gewoon producten naar je thuis opsturen. Openingsuren Ook al vaak gedacht dat er iets niet klopt? Het zal beroepsmisvorming zijn, maar soms vragen wij ons af waarom bepaalde winkels de hele week open zijn van 9 tot 18. Wanneer hebben de meeste mensen tijd om te shoppen? Inderdaad, niet tussen 9 en 18 in elk geval... En waarom zijn zo weinig winkels dan open op momenten dat het de meeste mensen past? Wetgeving? Gedeeltelijk is dit een verklaring maar de hoofdreden is de bereidheid om te werken op momenten dat anderen dat niet doen. En toch is dit voor sommige winkels (al of niet in moeilijkheden) één van de oplossingen. Vlot, vlotter, vlotst Hoe zorg jij ervoor dat je klanten positief verrast worden? Bij Jumbo supermarkten brengen ze hun belofte in de praktijk. Klanten hopen er stiekem te mogen wachten aan de kassa. Want de 4de in rij hoeft niet te betalen. Nooit!


Bij Jumbo supermarkt doet men hopen te mogen wachten.  De 4de in rij aan de kassa moet niet betalen.

Geïnspireerd? Laat ons weten wat hoe jij ermee omgaat!

Comments


bottom of page