top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPeppers & Co

Vrij van ... of hoe je omzet creëert door allergiën


Vrij van... Het is een tendens die je ongetwijfeld meer en meer voelt indien je in de voeding of horeca actief bent. Meer en meer mensen leiden aan één of andere allergie of kiezen er bewust voor om anders te gaan eten.


Vrij van gluten, lactose of suiker zijn de bekendste varianten. Maar noem het en je zal er wel aanhangers voor vinden. Of het nu gezond, aangeraden of noodzakelijk is, daar willen we ons niet over uitspreken. Wat ons interesseert is hoe je er op inspeelt. Doe er iets mee! Hou rekening met deze tendens en zorg dat je aanbod aansluit op de noden van deze doelgroepen. Ben je bakker, zorg voor producten zonder gluten en dit op elke dag van de week. Heb je een horeca zaak, biedt 'vrij van'-alternatieven aan en communiceer erover op je kaart. Het is relatief nieuw voor vele consumenten en een goede uitleg ontbreekt nog. Dus communiceer, informeer en zorg dat je een (al dan niet beperkt) aanbod hebt. Succes ermee!

Comments


bottom of page