top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPeppers & Co

Blurring als winkel is hot


Tijdens onze inspiratie tours merken we het al jaren, maar nu komt het ook in Vlaanderen meer en meer voor: blurring. Het fenomeen waarbij verschillende functies (handel, horeca, diensten) gecombineerd worden binnen 1 winkel, speelt in op de veranderende consumenten behoeftes. Snel even je was doen tijdens een kopje koffie met je vriendin? Het was de Wasbar die er mee van start ging in Vlaanderen . Maar er zijn ook meer gewaagde combinaties. Wat dacht je van een kapper in een heren kledingwinkel? Eventueel aangevuld met een 'slijterij' waar je wijnen en sterke dranken kan vinden. Of een carwash, waar je een zonnebank sessie kunt genieten?


Kapperszaak in Topshop London

Alles lijkt te vervagen, maar niet alles zal succesvol blijken. We moeten ons gezond verstand blijven gebruiken en enkel zaken voorstellen die relevant zijn voor de klanten. Stel je klant centraal in alles wat je ontwikkelt voor je zaak. Pas dan bekom je een lange termijn strategie die werkt.

댓글


bottom of page