top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPeppers & Co

Bouw aan een community met je zaak


Mensen zijn vaak op zoek naar soortgenoten. Zijn het nu sportievelingen, cultuurfreaks of foodies... iedereen vertoeft graag tussen gelijkgestemden.


Heb je een sportzaak, hoeveslagerij of biosuper? Dan is het zowel voor jezelf als voor je klanten interessant om manieren te zoeken om samen te komen. Nodig klanten (en externen) uit op evenementen, organiseer workshops waar je nieuwe dingen leert en waar je interactie uitlokt tussen de aanwezigen. Een mooi voorbeeld vinden we bij Roll's - Atelier Victor in Kortrijk. De mannen kledingzaak organiseert regelmatig feel good events. Ze werken daarvoor telkens samen met andere complementaire zaken, zoals wijnhandels of autodealers, die eenzelfde doelgroep beogen. Wil je ook weten hoe het nog beter kan bij jouw in de zaak? Contacteer ons voor een gratis vrijblijvende kennismaking!

Comments


bottom of page