Gebruiken in plaats van kopenWaarom zou je iets kopen als je het op elk gewenst moment kan gebruiken? Vraag dit eens aan je buurman die elk jaar je haagschaar even komt lenen. Deze vraag hield ook Gamestop bezig (Amerikaanse retailer in video games). Onlangs lanceerden ze een nieuwe dienst waarmee ze de concurrentie met digitale aanbieders aangaan. Voor $60, kan je ongelimiteerd video games ontlenen. Van de klassiekers over de laatste nieuwe releases, alle console merken door elkaar. Het bevestigt een tendens die we al even opmerken. Gebruik wordt het nieuwe eigendom! Curieus hoe jij op deze tendens kan inspelen met je bedrijf? We helpen je graag op weg!

#gebruikisnieuweeigendom #usershipisthenewownership #lenen #huren #trend #gaming

Peppers&Co bv

Wakkenstraat 37

8720 Markegem, België
BE0824.147.038

Algemene Voorwaarden

Telefoon

Els: +32 495 43 88 93

Jody: +32 497 251 751


 

Email peppers & co marketingadviseurs
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Pinterest Icon
Peppers & Co is gecertifieerd dienstverlener KMO-portefeuille
logo_cheque_entreprises-sans-fond.png

© 2010-20 by Peppers&Co