top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPeppers & Co

Eataly komt naar Brussel


Goed nieuws voor de foodies: de Italiaanse supermarkt Eataly komt naar het Beursplein in Brussel. In de winkel van 2500m2 zal je terecht kunnen voor hun gekende ambachtelijke, Italiaanse specialiteiten, om mee te nemen of om ervan te genieten in hun restaurant én wijnbar. Hun concept is op zijn minst apart te noemen. Naast hybride functies, vind je er talrijke ateliers waar je uiteraard kan proeven. En naar analogie met Apple worden wekelijks talrijke workshops georganiseerd waar je in kleine groepjes bijleert over Italiaanse voedingsproducten. Eataly ontstond in 2007 in Turijn en heeft de meeste vestigingen in Noord-Italië. Stilaan breiden ze uit naar diverse wereldsteden (Oa. NY) en veelal betrekken ze panden die ze restaureren met behoud van de authenticiteit. Zo is de winkel in Milaan gevestigd in een oud theater gebouw, waar Eataly nu nog regelmatig kleine optredens organiseert. Een knipoog naar en respect voor het verleden. Benieuwd hoe Eataly het in Brussel zal aanpakken!

Comentários


bottom of page