top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPeppers & Co

Mission statement: overleven!


Het valt ons op dat vele bedrijven een holle mission statement hebben. Ze willen in de meeste gevallen de beste kwaliteit leveren aan een eerlijke prijs, gekoppeld aan een heel goede service. So what?


Een echte mission statement is motiverend en zegt iets over 3 zaken:

1. Welk probleem los je op

2. Voor wie

3. En hoe kwam je aan je expertise? Gezien het lage onderscheidend vermogen van vele bedrijven en winkels, komt het er voor velen echter op aan om te overleven. Is jouw concept 'future proof'? Of is het ook bij jullie hoog tijd om eens na te denken over de toekomst van de zaak? Blijf je toekijken hoe snel alles verandert of probeer je met een plan het tij in de goede richting te doen keren?

Even bijpraten hierover? Contacteer ons vrijblijvend!

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page