top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPeppers & Co

Wordt jouw volgende werknemer een robot?Overal zie je ze opduiken: robots! Ook binnen de retail worden ze meer en meer ingezet. Dit merkten we ook tijdens ons bezoek aan EuroShop, de alom bekende retailbeurs.

Iets voor jou?

Misschien dacht je er zelf al over na om een robot als nieuwe medewerker aan te schaffen. Je kan er heel wat taken aan toevertrouwen. Zij kunnen je klanten onthalen en wegwijs maken in je winkel. Je kan hen ook info laten geven over producten, in om het even welke taal. De koppeling met jouw stockbeheer zorgt ervoor dat hun info steeds up to date is. Of je kan hen gewoon een kop koffie laten zetten.

Toekomstmuziek?

Verschillende retailers maken intussen gebruik van robots of zijn alvast volop aan het experimenteren. Zo testte Carrefour een samenwerking met de gekende robot Pepper en wil Domino's pizza's laten afleveren door robots. We komen ze dus sneller tegen dan gedacht.

Jouw glimlach

Maar laat ons eerlijk zijn: de glimlach en het persoonlijke gesprek van jou als zaakvoerder met je klanten, die relatie waar je al jaren en bouwt, is en blijft onmisbaar en voorlopig onvervangbaar. Maar we blijven op onze hoede!

Comments


bottom of page