top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPeppers & Co

Wachtrijen aan kassa vermijden


Lange wachtrijen aan de kassa's zijn een groot struikelblok voor vele koopgrage shoppers. In vele gevallen resulteert het in een 'niet koop'. Amerikaanse studies wezen uit dat men zijn goederen achterlaat indien men langer dan 8 minuten moet wachten aan de kassa. Persoonlijk lijkt me dit nog flink geduldig... Laat lange wachtrijen je omzet niet kelderen en onderneem meteen actie. Herdefinieer het kassamoment.


> Zorg dat je ALTIJD snel extra kassa's kan openen Het schoolvoorbeeld in deze is de Nederlandse supermarkt Jumbo. Via de klantentellers (aan de ingang) wordt het personeel gewaarschuwd dat er binnen enkele minuten extra kassa's zullen moeten geopend worden. Op die manier kunnen ze de wachtende klanten een belofte doen: ben je de 4de in een rij, dan krijg je alles wat in je kar ligt gratis mee naar huis. > Maak self scan mogelijk Zorg dat klanten tot op het allerlaatste moment kunnen beslissen om zelf hun aankopen te scannen en te betalen. In de meeste winkels moet je bij binnenkomst een keuze maken. Zie je plots een lange rij aan de kassa, dan kan een app verlossing bieden en kan je zo toch nog snel uitchecken. > App Checkout

Zoek je een meer innovatieve oplossing? Dat kan! Er bestaan nu al winkels waar je gewoon buiten mag wandelen met je goederen en waar deze automatisch van je rekening gedebiteerd worden. Het kassaticket komt in je mailbox terecht. Interesse in een screening van jouw zaak? Zin om de toekomst van je zaak veilig te stellen? Maak een vrijblijvende, gratis afspraak.

Comentarios


bottom of page